joi, 30 noiembrie 2017

Șoapte de iubire

Șoapte de iubire

Jamie McGuire si Teresa Mummert




     Iubirea era ceva invizibil, o variabilă intangibilă în ecuația vieții.



     Mai sus am să vă las "cântecul lor", cântecul lui Josh și Avery, protagoniștii acestei recenzii. Mi se pare că ar fi mult mai ușor să intrați în lumea lor, în lumea poveștii. Am să vă zic de la început că acestă carte m-a lăsat foarte confuză, adică până acum nu am fost atât de, nici nu știu cum să îi spun, un fel de dezorientare.
     Această carte este despre Josh și Avery, doi asistenți, care înainte de noaptea accidentului nu au avut prea multe tangențe. Josh, are o reputație cam proastă, care după criteriile lui Avery nu este bărbatul ideal. Avery, o asistentă dornică de o viață stabilă și sigură, care are așteptări mari de la orice, poate prea mari pentru lumea în care trăiește.
     O singură noapte poate fi de ajuns pentru a-ți schimba destinul, o singură clipă de neatenție îți poate schimba viața. Într-o noapte Avery și Josh au ajuns să înțeleagă asta printr-un mod nu prea plăcut, un mod brutal, al unui accident care se putea sfârși rău.

-Tu ești familia mea, îți amintești? Si eu sunt a ta.


       După acest accident ei au o legătură mai specială, iar astfel își întemeiază o viață împreună, o familie, dar oare aceste lucruri frumoase și evenimente minunate sunt reale sau sunt plăzmuiri ale imaginație, a subconștientului care își dorește ceva atât de mult încât își face acel ceva posibil prin propriile căi? Acestă carte are un final cu o răsturnare de situație care te face să recitești acel final. Dacă stau bine să mă gândesc am putea compara acestă carte cu un aparat care măsoară frecvența, la început este o linie dreaptă, și nu știu te aștepți la ceva mai dramatic, mai interesant, și la final acea linie dreaptă o ia razna, chiar când te aștepți mai puțin, precum viața, nu?



( Fotografiile sunt realizate de mine )
Recenzie realizată de Mureșan Maria 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu